(Poistunut julkaisusta)

Linjaoperaattori
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmista ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Profin-, Klas1- ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Yhtiö työllistää Suomessa noin 650 henkilöä ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Yhtiön suurin ja modernein yksikkö on Ruoveden tehdas Pirkanmaalla, osoitteessa Pihlatie 3, 34600 Ruovesi. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.pihla.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme Pihla Group Oy:lle LINJAOPERAATTORIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ruoveden tehtaalle. Työ on kolmivuorotyötä. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö työllistyy suoraan Pihla Group Oy:n palvelukseen.

Odotamme:

-soveltuvaa koulutustaustaa (puuala/automaatiotekniikka)

-huolellisuutta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

-hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme:

-työkokemusta monipuolisista tehtävistä

-innostavan työyhteisön tuen

-Pihla Groupin kattavat henkilöstöedut

Kokemus puusepänteollisuuden työtehtävistä katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2020. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, käy jättämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).