Linjaoperaattori
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Kiinnostaako sinua työ suomalaisessa kasvavassa perheyrityksessä? Me haluamme auttaa sinua sinua löytämään seuraavan työpaikkasi!

Haemme asiakkaallemme Versowoodille Hartolaan linjaoperaattoreita.

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Kotimaisena perheyrityksenä Versowood tekee puukauppaa tunteella, metsänomistajan ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. 

Työ sisältää tuotantokoneiden käyttöä, säätöjä sekä laadun- ja prosessin tarkkailua. Kyseessä on kokoaikainen työ, jota tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa. Tässä sinulla on loistava mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan määräaikaisuuden jälkeen.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, tunnollisutta, sosiaalisia taitoja sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiseksi.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta, kiinnostusta sahatuotannon monipuolisiin tehtäviin sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hyvällä asenteella pääset tässä tehtävässä loistavasti alkuun.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 30.9.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Avainsanat: sahatuotanto, linjaoperaattori, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383392
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hartola