Linjaoperaattoreita
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Haemme Fiskars Groupin Sorsakosken astiatehtaalle linjaoperaattoreita erilaisiin tuotannon valmistus, huolto- ja kunnossapito tehtäviin.

Huolellisuus ja tarkkuus ovat avainasemassa tehtävien hoidossa, sillä tehtävä pitää sisällään tuotantoprosessin valvontaan ja toimivuuteen liittyviä työtehtäviä. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi kone- ja metallitekniikan tai asennuspuolen ammattilainen. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on oikean työasenteen omaava, joka pystyy perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työhön tuotannon monipuolisissa tehtävissä. Toivomme innostusta ja motivaatiota työssä kehittymiseen sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan Fiskars Groupin työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää valmiutta 3-vuorotyöhön

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Lisätietoja tehtävään antaa HR asiantuntija Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Katso miten Marko ja Hanna ovat viihtyneet ja edenneet työssään Fiskarsilla

https://www.youtube.com/watch?v=RQYNoaEo_TI

https://www.fiskarsgroup.com/fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463389
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta, Varkaus