(Poistunut julkaisusta)

Linjanhoitaja
HKScan

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Osana jokapäiväistä työtämme haluamme edistää sosiaalista vastuullisuutta ja minimoida toimintamme ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, mikä mahdollistaa laajan ammatillisen kirjon. Työtehtävät meillä vaihtelevatkin aina vastuullisesta eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Tehtävä:

Linjanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. pakkauskalvojen vaihdot, koneiden säätöarvojen valvonta ja ongelmatilanteiden purut.

Linjanhoitajan tehtävässä odotamme sinulta teknistä osaamista ja kokemusta prosessiteollisuudesta

Lisäksi haemme Elintarviketyöntekijöitä joulun tuotantosesonkiin.

Tuotantotyötehtäviisi kuuluvat monipuoliset lihavalmisteiden valmistukseen ja pakkaukseen liittyvät työt. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Töiden aloitus tapahtuu syys-lokakuun aikana ja töitä on tarjolla vuoden loppuun saakka. Tarkempi aloituspäivä sovitaan kaikkien työhön valittujen kanssa erikseen.

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Työsuhteen alussa perehdytämme kaikki uudet työntekijät työtehtäviinsä, joten motivaatio ja oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat meille ne kaikkein tärkeimmät kriteerit.

Molemmissa tehtävissä odotamme sinulta

  • 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön
  • rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • hygieniapassi luetaan eduksi

Sinä voit odottaa meiltä:

  • vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi
  • mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa
  • kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut.

Lisätietoja

Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/

HR:

Rekrytointiprosessista antaa lisätietoja:

Puh: 040 867 4440

Email: tarja.laine@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoivomuksesi 30.9.2019 mennessä:
https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.