(Poistunut julkaisusta)

Linjanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme tulostavoitteellista ja ripeää tuotantotyöntekijää puutuoteteollisuuden pariin. Linjanhoitajana pidät huolen tuotannon sujuvasta etenemisestä sekä varmistat, että pääset työpanoksellasi annettuihin tavoitteisiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamuvuorossa 6-14 ja iltavuorossa 14-22. Palkkauksessa noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta.

Tässä työssä mahdollisuus siirtyä asiakkaan palkkalistoille ja vakinaistua 6kk jälkeen.

Odotamme sinulta
Kokemus puuteollisuuden parissa työskentelystä tai tuotantotyöstä katsotaan eduksi. Kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin hyvää motivaatiota sekä asennetta, tiimityöskentelytaitoja, ripeää työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä työtehtävästä, hae siihen täyttämällä työhakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, klikkaa tätä työpaikkaa profiilissasi. Liitä hakemukseesi CV. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
yli 12kk

Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@vmp.fi, 0440 450 812

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.11.2020 mennessä.