(Poistunut julkaisusta)

Linjanhoitaja, Aurajoki Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

                                 


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt kahta linjanhoitajaa Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Aurajoki Oy:lle. 

Asiakasyrityksemme Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Aurajoki kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Aurajoki Oy:n linjanhoitajalla tulee olla asenne kohdallaan ja etsimämme henkilö on oma-aloitteinen sekä ahkera. 

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • Vastaat pinnoituslinjan toiminnasta. Sisältäen myös linjan päivittäiset sekä viikoittaiset ylläpitotehtävät.
  • Pinnoitettavien tuotteiden ripustaminen, pinnoittaminen, laaduntarkastus sekä pakkaus. 
  • Seuraat tuotantojärjestystä sekä pyrit toteuttamaan sitä mahdollisimman hyvin.

Työtä tehdään itsenäisesti 1-3 hengen tiimissä 3-vuorossa. 

Kokemus alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä. Eduksi kuitenkin katsomme, jos sinulla on perustietämys metallialalta ja/tai tuotantolaitteista.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen, monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Vaatimuksena on työturvallisuuskortti. Palkkaus on sopimuksen / ammattitaidon mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme linjanhoitaja, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua Aurajoki Oy:n omille palkkalistoille pitkään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Petra Kaitonen (p. 050-4752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.