(Poistunut julkaisusta)

Linjanajaja elintarviketeollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa mukavasta työympäristöstä? Kiinnostaako sinua työskentely elintarviketeollisuudessa tuotannon työtehtävissä 3-vuorotyössä?

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa mukavasta työympäristöstä? Kiinnostaako sinua työskentely elintarviketeollisuudessa tuotannon työtehtävissä 3-vuorotyössä?

Haemme Porvooseen asiakkaallemme työntekijää linjanajajan sekä elintarvikkeiden massanvalmistustehtäviin. Massanvalmistuksessa työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää rutiiniensietokykyä. Linjanajajan työssä puolestaan käytetään tuotantokonetta, jossa tärkeää on tarkkuus. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta tuotantokoneen käytöstä, mutta tämä ei ole vaatimus, vaan tehtävään on tarjolla myös pidempikestoinen perehdytys. Tehtävässä on tarjolla täydet viikkotunnit ja mahdollisuus rekrytoitumiseen asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Töitä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa mukavien työkavereiden kanssa lähellä Porvoon keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssä käytetään tuotantokoneita, joten tekninen osaaminen sekä halu oppia tätä katsotaan eduksi. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta elintarvikealalla työskentelystä tai tuotantotehtävistä. Puuttuvan työkokemuksen voi korvata rautaisella asenteella ja hyvällä työmotivaatiolla! Tehtävään vaaditaan hygieniapassi, mutta mikäli et vielä tällaista omista voi hygieniapassin suorittaa ennen töiden alkamista.

Mikäli olet hyvässä fyysisessä kunnossa, ahkera ja oma-aloitteinen, hae heti paikkaa. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!