(Poistunut julkaisusta)

Linjakoneenhoitaja Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Onko sinulla kokemusta linjakoneella työskentelystä? Haluaisitko seurata näköalapaikalta korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme asiakkaallemme Iskulle LINJAKONEENHOITAJAA loppukesän ajalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tehtävässä valvot ja käytät Iskun kalusteiden valmistusprosessiin kuuluvia linjakoneita. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja olet asioihin ripeästi tarttuva sekä fyysiseenkin työhön tottunut tekijä. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta joko prosessi- tai linjatyöskentelystä, mutta voit olla myös alan opiskelija. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksesi.

Työ on määräaikainen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää elokuun loppuun saakka. Työ on arkisin tehtävää vuorotyötä.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi 31.7.2018 mennessä osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookissa: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi