(Poistunut julkaisusta)

Linja- / koneenhoitaja vakituiseen työsuhteeseen
Finn-korkki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Finn-korkki Oy
Finn-Korkki on yksityisomistuksessa oleva, asiakassuuntautunut ja joustava yritys. Finn-Korkki Oy valmistaa metallisia pullonkorkkeja juomateollisuuden tarpeisiin. Innovatiivisena ja tuotekehitysorientoituneena yrityksenä on Finn-Korkki Oy aina valmiina kokeilemaan uusia materiaaleja ja ideoita.
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Finn-Korkki Oy:lle työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen linja- / koneenhoitajaksi. Linjan- tai koneenhoitajan työtehtäviin kuuluu linjan käynnissäpidon lisäksi huolto- & korjaustyöt. Käynnissäpito on prosessityötä joka koostuu mm. laadunvalvonnasta, pakkaamisesta, materiaalin syöttämisestä tuotantokoneisiin, asetusten tekemisestä sekä säätötöistä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (6-14-22).
Odotamme sinulta
Kokemus vuorotyöstä ja prosessityöstä sekä teollisuuden kunnossapidon koulutuksesta on eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Autopuolen tai muu mekaniikan koulutus/harrastus on myös eduksi paikkaa hakiessa. Tehtävään hakevalta henkilöltä odotamme aitoa halua oppia ja kehittyä työnkuvassaan sekä oma-aloitteista reipasta otetta työntekoon.
Muut tiedot
VMP Hämeenlinna vastaa rekrytoinnista, kaikki tiedustelut: hameenlinna@vmp.fi tai puh. 0403075263 / Laura Papinsaari
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2019 mennessä.