(Poistunut julkaisusta)

Linja-auton/pikkubussinkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Haemme asiakasyrityksellemme LINJA-AUTONKULJETTAJAA Karkkilaan!

Työtehtävän kuvaus

Tässä työssä pääset ajamaan hyväkuntoisia 16-30 paikkaisia busseja. Ajot ovat erilaisia tilausajoja, muun muassa urheilujoukkueiden kuljetusta. Odotamme hakijalta joustavuutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Sen lisäksi hakijan tulee omata huolellinen ja turvallinen ajotapa. Yrityksellä on kaksi varikkoa, joista päävarikko sijaitsee Karkkilassa.

Tarjoamme sinulle:

- TES:in mukaisen palkan

- Hyväkuntoisen kuljetuskaluston

- Joustavan työn

Hakijalta tulisi löytyä:

- D-ajokortti

- Digipiirturikortti

- Hyvä suomen kielen taito

- Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Jos sinulle jäi kysyttävää soita numeroon 040 689 3200, me vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.