(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia
Lehtimäki Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Hei Sinä, linja-autonkuljettaja!

Haluaisitko heittäytyä uuteen mielenkiintoiseen haasteeseen urallasi? - Etsimme reippaita linja-autonkuljettajia kevään, kesän ja syksyn monipuolisiin kuljetustehtäviin pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa.

Tilauspuhelimet soivat kuumina ja tarvitsemme useita kuljettajia lisääntyvän ajo- ja automäärän vuoksi erilaisiin tilaus- ja paikallisajoihin pääkaupunkiseuduilla, Lahdessa ja jopa ulkomaille. Palkkaamme useita kuljettajia myös vakituiseen työsuhteeseen. Tartu nyt tähän tilaisuuteen!

Työn alkamisaika voidaan sopia kanssasi joustavasti huhti-toukokuulle 2018. Halutessasi työtä on mahdollisuus tehdä osa-aikaisestikin. 

Etsimme useita kuljettajia, joilla intoa tähän työhön. Arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia:

  • henkilökohtaiset taidot, joista on lisää tietoa rekryvideollamme: kiinnostus asiakaspalveluun, positiivinen asenne, kohteliaisuus sekä oikeanlainen ammattiylpeys ja seikkailumieli.
  • voimassaoleva D-ajokortti ja ammattipätevyys
  • suomenkielen ja erityisesti myös englannin kielen taito. (Joissakin tehtävissä suomenkielentaito ei ole välttämätön.)
  • pääkaupunkiseudun tuntemus

Tarjoamme:

  • Todella uudenaikaisen ja modernin linja-autokaluston sekä sujuvat kuljettajan tukipalvelut varikoilla.
  • TES:n mukaisen palkkauksen
  • Apua asunnon hankinnassa, jos haluat töihin pääkaupunkiseudulle.
  • Mahdollisuus valita erilaisista linja-autonkuljettajan tehtävistä juuri Sinulle parhaiten sopiva.

Yhtiö

Lehtimäki Group on yli 85 vuotta toiminut menestyvä linja-autoalan yritys, jolla on paikallisliikennettä, tilausajoliikennettä ja matkatoimistotoimintaa. Yritysryhmä työllistää noin 180 henkilöä ja käytössä on moderni yli 100 linja-auton kalusto sekä varikot Lahdessa ja Helsingissä. Vuoden 2016 liikevaihto oli 18 miljoonaa euroa. 

Hakuohjeet: Aloita täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi linkin hakulomakkeelle, jonka voit täyttää myöhemmin sinulle parhaiten sopivana aikana 4.3.2018 mennessä. Hakemuksia käsitellään ja sopivia henkilöitä kutsutaan haastatteluun kuitenkin myös jo hakuajan kuluessa.

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Janne Kyllönen sähköpostitse osoitteessa: janne.kyllonen@munjob.com