(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia
OnniBus.com Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Tarvitsemme lisää osaavaa henkilökuntaa meille töihin ja etsimme Vaasan asemapaikkaamme OnniBus-kuljettajia ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on uusia kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 ylellistä istuinta. Valmistaja on Van Hool, tunnettu belgialainen bussinvalmistaja. 

Edellytämme Sinulta linja-autonkuljettajan pätevyyttä ja kokemusta linja-auton ajamisesta sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Linja-auton ajamisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös linja-auton perussiistiminen, pesu ja tankkaus. Arkipäivääsi kuuluu myös fyysistä kuormitusta kuten matkatavaroiden käsittelyä ja pienimuotoisia huoltotöitä. Edellytämme Sinulta myös positiivista asiakaspalveluasennetta. Hoidat työsi vastuullisesti ja laadukkaasti sovittujen pelisääntöjen mukaisesti sekä tähtäät rakentavaan yhteistyöhön muiden tahojen kanssa. Työ on vuorotyötä sisältäen sekä yötyötä että viikonlopputyötä. Esimiehesi on asemapaikallasi oleva lead kuljettaja. Työnjohto on Tampereen pääkonttorilla tavoitettavissasi 24/7. 

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteessa rekrytointi.onnibus.com. Tervetuloa töihin OnniBus.comille, yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista!