Linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Espooseen ja Kirkkonummelle
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Haemme kaupunkiliikenteen linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen sekä kesätyöntekijöitä Espooseen ja Kirkkonummelle. Työt alkavat toukokuun 2019 aikana tai sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä.

Tarjoamme käyttöösi modernin ja hyväkuntoisen kalustomme. Pohjolan Liikenteen uusi aluevaltaus on sähköbussit ja syksystä 2019 alkaen tullaan ottamaan käyttöön 35 uutta sähköbussia. Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta, lisäksi tarjoamme monipuoliset virkistys- ja henkilökuntaedut. 

Edellytämme tehtävään valittavilta linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti), voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus linja-autonkuljettajan tehtävistä HSL-alueella katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa liikennepäällikkö Jyri Halme (Espoo), p. 040 8663 173 tai sähköpostilla jyri.halme@pohjolanliikenne.fi.

 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 15.5.2019 mennessä.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

 VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252724
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jyri Halme
  • Puhelin: 040 8663 173
  • Sijainti: Espoo