(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia Kuopioon
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme Pohjolan Liikenteelle linja-autonkuljettajia vakituisiin työsuhteisiin Kuopion varikolle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä.

Edellytämme linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti) sekä voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Voit olla vastavalmistunut linja-autonkuljettaja tai kokeneempi kuljettaja, tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen ja turvallinen ajotapa. Hakemamme kuljettajat ovat asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat lisätä bussimatkojen viihtyvyyttä omalla työpanoksellaan. Lisäksi edellytämme palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. 

Tarjoamme

  • Modernin ja hyväkuntoisen kaluston 
  • Eazybreak liikunta- ja kulttuuriedun 
  • Edulliset loma-asunnot, mm. Levillä, Saimaalla, Espanjassa ja Kreetalla
  • Yksityisen työterveyshuollon ja erilaisia tukimuotoja terveytesi edistämiseen 

Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtäviin valittaville henkilöille voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Jukka Manninen, p. 040 863 9691 tai sähköpostilla jukka.manninen@pohjolanliikenne.fi.

Jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 30.9.2019 mennessä. Voimme aloittaa sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa sopimus-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö kuljettaa vuodessa noin 36 miljoonaa asiakasta 1 1000 joukkoliikenteen ammattilaisen ja 530 bussin voimin. 

Kestävän liikennöimisen edelläkävijänä Pohjolan Liikenne uudistaa jatkuvasti kalustoaan ja hyödyntää ratkaisuissaan uusinta ja puhtainta teknologiaa. Suomessa Pohjolan Liikenne on sähköisen bussiliikenteen pioneeri.    

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.