(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia Kirkkonummelle
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Haemme linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä.

Tarjoamme

- Hyväkuntoisen kalustomme
- HSL matkakortin henkilökuntahintaan
- Eazybreak liikunta- ja kulttuuriedun
- Edulliset loma-asunnot, mm. Levillä, Saimaalla, Espanjassa ja Kreetalla
- Yksityisen työterveyshuollon ja erilaisia tukimuotoja terveytesi edistämiseen

Edellytämme linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti) sekä voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Voit olla vastavalmistunut linja-autonkuljettaja tai kokeneempi kuljettaja, tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen ja turvallinen ajotapa. Hakemamme kuljettajat ovat asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat lisätä bussimatkojen viihtyvyyttä omalla työpanoksellaan. Lisäksi edellytämme palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta

Tehtäviin valittaville henkilöille voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja antaa vt. liikennepäällikkö Henri Friman (Espoo), p. 040 864 1018 tai sähköpostilla henri.friman@pohjolanliikenne.fi.


Jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 22.9.2019 mennessä. Voimme aloittaa sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.  


Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.