(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia Helsinkiin
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme kaupunkiliikenteeseen linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Pasilan varikolle Helsinkiin. Työt alkavat alkuvuoden 2020 aikana sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä.

Edellytämme linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti) sekä voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Voit olla vastavalmistunut linja-autonkuljettaja tai kokeneempi kuljettaja, tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen ja turvallinen ajotapa. Hakemamme kuljettajat ovat asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat lisätä bussimatkojen viihtyvyyttä omalla työpanoksellaan. Lisäksi edellytämme palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. 

Tarjoamme

  • Modernin ja hyväkuntoisen kaluston käyttöösi. Käytössämme on Suomen suurin sähköbussilaivue.
  • HSL matkakortin henkilökuntahintaan
  • Eazybreak liikunta- ja kulttuuriedun sekä ilmaisen kuntosalin Pasilan varikolla
  • Edulliset loma-asunnot, mm. Levillä, Saimaalla, Espanjassa ja Kreetalla
  • Yksityisen työterveyshuollon

Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtäviin valittaville henkilöille voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja antaa liikennepäällikkö Kai Lehtonen, p. 040 8623712 tai sähköpostilla kai.lehtonen@pohjolanliikenne.fi.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 22.1.2020 mennessä.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.
 
 VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.