(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettajia Helsinkiin, Laukkoskelle ja Söderkullaan
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Pohjolan Liikenteelle ja Pohjolan Kaupunkiliikenteelle linja-autonkuljettajia vakituisiin työsuhteeseen Pasilan (Helsinki), Laukkosken (Pornainen) ja Söderkullan varikoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä.

Edellytämme linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti) sekä voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Voit olla vastavalmistunut linja-autonkuljettaja tai kokeneempi kuljettaja, tärkeintä on, että sinulla on rauhallinen ja turvallinen ajotapa. Hakemamme kuljettajat ovat asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat lisätä bussimatkojen viihtyvyyttä omalla työpanoksellaan. Lisäksi edellytämme palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. 

Tarjoamme

  • Modernin ja hyväkuntoisen kaluston 
  • HSL matkakortin henkilökuntahintaan
  • Eazybreak liikunta- ja kulttuuriedun sekä ilmaisen kuntosalin Pasilan varikolla
  • Edulliset loma-asunnot, mm. Levillä, Saimaalla, Espanjassa ja Kreetalla
  • Yksityisen työterveyshuollon ja erilaisia tukimuotoja terveytesi edistämiseen 

Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta. Tehtäviin valittaville henkilöille voidaan tehdä työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausaineseula työterveyshuollossa.

Lisätietoja Pasilan varikon työpaikoista antaa liikennepäällikkö Kai Lehtonen, p. 040 8623712 tai sähköpostilla kai.lehtonen@pohjolanliikenne.fi.

Lisätietoja Laukkosken ja Söderkullan varikoiden työpaikoista antaa liikennepäällikkö Kari Kröger, p. 040 862 9651 tai sähköpostilla kari.kroger@pohjolanliikenne.fi.

Jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian ja viimeistään 1.9.2019 mennessä. Muistathan mainita hakemuksessasi miltä varikolta haet työtä. Voimme aloittaa sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

  VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.