(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettaja
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko joustavan ja palveluhenkisen työskentelyotteen omaava

LINJA-AUTONKULJETTAJA

Haemme yhtä linja-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä useampaa henkilöä tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluu asiakkaidemme henkilökuljetukset pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla sekä myös tarvittaessa Etelä-Suomen alueella yhtiön käytössä olevalla 36-paikkaisella linja-autolla. Hiljaisimpina aikoina olet valmis tekemään myös muita Planmecan kuljetustehtäviä.

Odotamme sinulta asiakaspalvelutaitoa, reipasta asennetta, joustavuutta sekä mahdollisuutta toimia vaihtelevissa työvuoroissa. Asiakaskuljetukset painottuvat aamuihin ja iltapäivään sekä iltaan. Arvostamme kokemusta tilausajoista ja toivommekin, että haluat omalla työpanoksellasi tehdä asiakkaidemme siirtymisistä sujuvia ja viihtyisiä.

Edellytämme Sinulta:

- voimassa olevaa D -ajokorttia
- henkilöliikenteen ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia
- hyvää ajotaitoa ja tarkkuutta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taito
- teknistä osaamista

Työ vaatii myös hyvää fyysistä toimintakykyä myös mm. matkatavaroiden käsittelyn ja auton ylläpitotehtävien osalta (siistiminen, tankkaus, pesu).

Tarjoamme Sinulle:

- uudet ja toimivat työvälineet (SETRA-turistimallinen linja-auto, uusi)
- vakituisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksissä, jossa kattavat henkilöstöetuudet
- mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät kansainvälisessä ilmapiirissä
- dynaamisen tiimin tuen

Innostuitko vaihtelevista työpäivistä kansainvälisten sekä kotimaisten asiakkaiden parissa?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-tiimistä Hanna-Leena Lämsä  sähköpostitse osoitteesta hanna-leena.lamsa (a) planmeca.com .

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen maanantaihin 9.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut vakituisesta vai tarvittaessa töihin kutsuttavan työsuhteesta.