(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettaja
OnniBus.com Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Linja-autonkuljettaja Imatralle

Kaikilta hakijoilta edellytämme positiivista asiakaspalveluasennetta. Lisäksi hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys ja digikortti. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä myös mm. matkatavaroiden käsittelyn ja auton perushuoltotöiden osalta (siistiminen, tankkaus, pesu). Vaatimuksena on sujuva suomenkielen osaaminen, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Imatran asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme AKT työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7 ja lisäksi tukena on asiakaspalvelutiimi, joka auttaa kuljettajiamme erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä.

Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 istuinta, nettiyhteys ja pyörätuolipaikka. Valmistaja on Van Hool. Bussit ovat 4 metriä korkeita.

Jos OnniBus.com kuulostaa juuri Sinulle sopivalta työnantajalta, jätä hakemuksesi!

Haku alkaa 21. tammikuuta 2020 ja päättyy 16. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkinto
  • D-ajokortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. Suomen kielen taito on työssä pärjäämisessä ehdoton edellytys.