(Poistunut julkaisusta)

Linja-autonkuljettaja
Pohjolan Liikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme nyt toimintamme laajentuessa kaupunkiliikenteen linja-autonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin ja Keravan sisäiseen liikenteeseen sekä seutuliikenteeseen 12.8.2019 alkaen. Työ on epäsäännöllistä vuorotyötä ja voi sisältää myös yötyötä.

Tarjoamme käyttöösi modernin ja hyväkuntoisen kalustomme. Pohjolan Liikenteen uusi aluevaltaus on sähköbussit ja syksystä 2019 alkaen tullaan ottamaan käyttöön 35 uutta sähköbussia. Noudatamme palkkauksessa linja-autohenkilökunnan työehtosopimusta, lisäksi tarjoamme monipuoliset virkistys- ja henkilökuntaedut. Voit valita toimipaikaksesi joko uuden vastavalmistuneen Pasilan Varikon Helsingissä tai Keravalle rakenteilla olevan varikon.

Edellytämme tehtävään valittavilta linja-autonkuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia (D-kortti), voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä palveluammatissa vaadittavaa suomen kielen osaamista. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus linja-autonkuljettajan tehtävistä HSL-alueella katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikennepäällikkö Kai Lehtonen, puh. 040 8623 712.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 28.2.2019 mennessä.

Bussiyhtiö Pohjolan Liikenne harjoittaa lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää yli 1100 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta niin kaupunki- ja reittiliikenteessä kuin tilausajoissakin. Pohjolan Liikenteellä on noin 500 bussia.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.