(Poistunut julkaisusta)

Linja-automekaanikkoja
VDL Bus & Coach Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

VDL Bus & Coach Finland tuo maahan, myy ja huoltaa hollantilaisen VDL Bus & Coachin valmistamia innovatiivisia linja-autoja 40 hengen voimin. Meille asiakkaasta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää. Erityisessä roolissa ovat jälkimarkkinapalvelumme ja huoltokorjaamomme, jotka sijaitsevat Vantaalla, Espoossa, Kotkassa ja Kuopiossa. Sisäisten organisaatiomuutosten ja kasvavan liiketoimintamme vuoksi, haemme joukkoomme uusia linja-autoalan ammattilaisia vakituisiin työsuhteisiin.

LINJA-AUTOMEKAANIKKOJA

Etsimme Espoon ja Vantaan toimipisteisiimme huolto- ja mekaanisten töiden osaajia huoltamaan ja korjaamaan asiakkaidemme linja-autoja, varmistamaan niiden parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja käyttötaloudellisuuden. Sähkötekniseen vianhakuun erikoistuminen luetaan eduksesi.

Edellytämme vähintään teknisen englannin luetun ymmärtämistä, C-luokan ajokorttia ja aikaisempaa kokemusta mekaanikon työstä autoalalla. Arvostamme suoritettua autoalan mekaanikon ammatillista näyttötutkintoa sekä sähköautojen korjaukseen liittyvää koulutusta.

Tarjoamme vahvan päämiehemme teknisesti edistyksellisen tuotemaailman ja vahvan, osaamista tukevan ja kehittävän koulutusohjelman (sis. autoalan pätevöitymisohjelman ja maahantuonnin merkkikoulutukset) sekä nuorekkaan työyhteisön.

Jos olet vastuullinen, omatoiminen sekä nopeasti uutta oppiva ja haluat työskennellä uusimman linja-autotekniikan parissa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2018 mennessä.

Lisätietoja ja hakemukset:
korjaamo- ja varaosapäällikkö Vesa Savela, v.savela@vdlbuscoach.fi, puh. 0400 608 739