(Poistunut julkaisusta)

Limnologi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Limnologi

Työavain 4-66-19
Vakinainen virkasuhde alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 26.04.2019 kello 15:45
Espoon ympäristökeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Ympäristökeskus
Ympäristö ja terveydensuojelu

Tehtävän kuvaus: Toimit vesiasiantuntijana ympäristökeskuksen valvontayksikössä. Vaikutat työlläsi siihen, että voimakkaasti kasvavassa kaupungissa ympäristön tila säilyy hyvänä. Tehtäviisi kuuluu vesihuoltolain mukaisten vapautuspäätösten valmistelua, jätevedenpuhdistamoiden ja teollisuusjätevesien valvontaa ja muita vesiensuojelun viranomais- ja asiantuntijatehtäviä. Työskentelet yhdessä valvontayksikön ympäristötarkastajien kanssa sekä ympäristökeskuksen muiden limnologien kanssa, joiden kanssa jaat hulevesivapautuspäätösten valmistelun.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään ympäristönsuojelun ja vesiensuojelun asiantuntemusta sekä itsenäistä ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vähintään voimassa olevaa B-ajokorttia. Edellytämme myös suomen kielen erinomaista, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme ympäristönsuojelu- ja vesilain hyvää tuntemusta, jäteveden käsittelymenetelmien tuntemusta sekä ympäristövalvontakokemusta. Lisäksi arvostamme kykyä priorisoida työtehtäviä sekä valmiuksia viestiä selkeästi ympäristökeskuksen asiakkaille eri kanavia käyttäen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3391,44 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko


Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että tutkimus- ja selvitystehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -tiedotuksessa. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa pääkaupunkiseudun yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa. Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Vs. valvontapäällikkö Lasse Kämpe
043 824 6048

Ympäristöjohtaja Tarja Söderman
050 330 9767