Limnologi, Espoon ympäristökeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Olet monitaitoinen tiimipelaaja, jota motivoivat sekä pitkäjänteiset kehittämistehtävät että reipas yhdessä tekeminen monitoimijaisissa verkostoissa. Olet ratkaisukeskeinen ja tehokas. Jaat mielelläsi osaamistasi ja innostustasi ympäristökeskuksen limnologitiimissä sekä eri ympäristöalojen asiantuntijoiden osaamista yhdistelevässä työyhteisössämme.

Koordinoit vesiensuojeluhankkeita, haet niihin rahoitusta sekä innostat ja osallistat asukkaat ja yhdistykset kunnostamaan Espoon vesistöjä. Tarjoat vesiensuojelun asiantuntemusta kaupungin suunnitellessa ja toteuttaessa hankkeita, joilla on vesistövaikutuksia. Vaikutat Espoon vesistöjen tilaan myös suunnittelu- ja viranomaistehtävien kautta. Tehtäväsi sisältää lisäksi vesihuoltolain mukaisten vapautuspäätösten valmistelua, jonka jaat limnologitiimin kahden muun limnologin kanssa.

Työtehtävä sijoittuu ympäristökeskuksen luonto- ja ympäristötiedon yksiköön Otaniemen toimipisteeseen. Tehtävä on määräaikainen viransijaisuus 31.8. asti vakinaisen viranhaltijan siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. Vakinainen virka tulee todennäköisesti haettavaksi syksyllä 2020.

Työpaikan nimi: Espoon ympäristökeskus
Työaika: 36h 45min/viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta vesiensuojelutehtävistä sekä itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Edellytämme myös suomen kielen erinomaista, englannin kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme monipuolista osaamista ja kokemusta hulevesiasioista. Lisäksi arvostamme kykyä priorisoida työtehtäviä sekä valmiuksia viestiä selkeästi ympäristökeskuksen asiakkaille eri kanavia käyttäen.

Ympäristökeskus on 30 asiantuntijan monialainen työyhteisö, jonka tehtäviin kuuluu sekä viranomais- että kehittämistehtäviä ympäristövalvonnassa, ympäristön- ja luonnonsuojelussa, maankäytössä, ilmansuojelussa, ilmastotyössä, ympäristökasvatuksessa ja -viestinnässä. Keskus on osa Espoon teknistä ja ympäristötoimea, jossa teemme tiivistä yhteistyötä mm. kaupunkisuunnittelukeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen kanssa. Lisäksi toimimme useissa yhteistyöryhmissä ja -hankkeissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351844
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo