(Poistunut julkaisusta)

Liittymäpalvelupäällikkö
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Tomera esimies sähköverkon liittymäpalveluihin

Haemme Tikkurilaan liittymäpalvelupäällikköä, joka tiiminsä kanssa huolehtii voimakkaasti kasvavan Vantaan sähköliittymien rakennuttamisesta. Sähköliittymien rakentamisen käytännön työstä vastaa kumppanimme, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä laadun ja aikataulujen varmistamiseksi. Tärkeä osa työtä on liittymäpalveluiden ja -tuotteiden kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Osallistut erilaisiin tietojärjestelmien kehitysprojekteihin toimintamme ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka sekä yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä mutta mielestämme sinun on tärkeä tietää myös, että

  • kyseessä on monipuolinen esimiestehtävä, jossa työskentelet rentojen sähköalan ammattilaisten kanssa asiakkaiden parhaaksi.
  • ​tehtävässä on selkeä vastuualue, jonka kehittämisessä sinulla on tärkeä rooli.
  • tiimisi kanssa olette tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä yhtiömme asiantuntijoiden, asiakkaiden ja urakoitsijoiden välillä.
  • energiatoimiala on merkittävien muutoksien edessä: meillä et vain seuraa muutosta, vaan osallistut sen aikaansaamiseen eturivissä.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TÄLLÄ TAUSTALLA MENESTYT

Me saamme energiaa onnistumisista. Emme myöskään pelkää epäonnistumisia, koska saamme niistä tärkeää oppia. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat motivoituneita ja kokevat menestyvänsä sekä viihtyvät työssään. Jotta myös sinä menestyt ja onnistut työssäsi, niin sinun on hyvä tunnistaa itsestäsi seuraavia odotuksiamme:   

  • Sinulla on soveltuva sähköalan korkeakoulututkinto, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.
  • Sähkö- ja työturvallisuusasiat ovat sinulle tuttuja, sillä tarvitset niitä valvoessasi liittymärakentamistöitä asiakkaiden työmailla.
  • Olet aiemmin työskennellyt esimerkiksi sähköurakoitsijalla tai verkkoyhtiöissä.
  • Projektipäällikön tai esimiesvastuun myötä olet jo saanut jonkin verran kokemusta ihmisten johtamisesta sekä uskot kykyihisi motivoivana esimiehenä.
  • Pyrit kehittämään ja johtamaan vastuualuettasi päämäärätietoisesti yhtiön ja toimialan muutostavoitteita kohden.
  • Et pelkää tarttua toimeen. Viet asioita eteenpäin itsenäisesti ja huolehdit ne laadukkaasti maaliin. Et kavahda myöskään rutiineja.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle pe 11.5.2018 klo 10.00–12.00 sekä ke 16.5.2018 klo 14.00-16.00 asiakkuuspäällikkö Janne Hartikainen, puh. 09 829 0463. Tavoitat Jannen myös sähköpostitse janne.hartikainen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin ja turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Tehtävään hakeminen tapahtuu verkkosivujemme kautta osoitteessa www.vantaanenergia.fi/me/liity-joukkoomme/. Muistathan vastata myös videohaastattelukysymyksiimme, joihin löytyy linkki hakulomakkeelta. Hakuaika päättyy 20.5.2018.