Liittymäpalvelun harjoittelija
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kesäksi harjoittelijaa liittymäpalveluihimme ajalle 17.5. - 27.8.2021. Liittymäpalvelussa toimit yhdessä tiimisi kanssa tärkeässä asiakaspalvelu- ja yhteistyötehtävässä ja huolehditte Vantaan sähkönjakeluverkkoon liittymisestä. Käytännön työtehtäväsi koostuvat asiakaspalvelutehtävistä, liittymissopimusten tekemisestä sekä liittymien rakennuttamisesta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Tikkurilan toimitalollamme nykyaikaisia työvälineitä hyödyntäen.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Olet sähköalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija
  • Tehtävässäsi et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, mutta katsomme eduksesi kokemuksen sähköalalta
  • Työskentelet järjestelmällisesti ja teet sujuvasti yhteistyötä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat liittymäpalvelupäällikkö Roope Apposelta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 09 8290 641.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ps. Seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411776
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa