(Poistunut julkaisusta)

Liittymäasentaja (5G ja kuituverkko)
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020
Haetko haastavaa ja monipuolista työtä, jossa voi kehittyä osana alan huipputiimiä alan ammattilaiseksi?

Eltel Networks Oy:n Communication-liiketoiminta etsii nyt asentajia 5G ja kuituverkon kuluttajaliittymäasennuksiin Pääkaupunkiseudulle. Tehtävä on määräaikainen, aluksi 12kk. Työ sisältää vaihtelevaa 5G ja kuituverkon laitteiden asennustyötä ulko- ja sisätiloissa.


Edellytämme sinulta

Eduksi näemme, jos sinulta löytyy kokemusta operaattoreiden liittymien asennuksista. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivisin, mutta mahdollista on myös työajan sijoittuminen arki-iltoihin. Työajat voivat olla arkisin normaalina työaikana, mutta mahdollisesti arki-iltasin. Työt alkavat vaiheittain tammi-helmikuun 2021 aikana.

Sopiva koulutussuuntaus tehtävään on ICT- tai sähköalan ammattitutkinto. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja laitekoulutus.Eduksi luetaan kokemus alan tehtävistä, voit olla myös rakennus tai talotekniikka-alan osaaja.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkeä, oma-aloitteellista ongelmanratkaisukykyä ja reipasta aikaansaavaa otetta. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kokemuksen mukaisen palkkauksen, itsenäisen ja palkitsevan työn. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia uudesta teknologiasta alan näköalapaikalta.


Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Staffpointin Markus Leinonen numerosta 0400 924 638. Hakuaikaa on 31.12.2020 asti. Rekisteröidy hakijaksi kotisivuiltamme www.staffpoint.fi ja täytä hakemuksesi huolellisesti. Voit myös liittää CV:n hakemukseesi.


Lisätietoja

Markus Leinonen
Aluepäällikkö, Etelä- ja Itä-Suomi
Teollisuus, Toimisto ja logistiikka- toimialat
StaffPoint Oy
0400 924 638 || vaihde 030 047 2000
markus.leinonen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi