Liittoasiakkuuspäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme Helsinkiin

LIITTOASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat nimettyjen ammattiliittoasiakkaiden ja Turvan välisen kumppanuuden kehittämisestä. Sinulla on kokonaisvastuu asiakkaista, pitäen sisällään mm. vakuutustarjousprosessin, vakuutusten voimaan saattamisen, asiakkaiden jatkuvan huolenpidon sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta huolehtimisen. Vastaat nimettyjen liitto- ja yhteisöasiakkaiden yhteistyöstä ja yhteistyöryhmien toiminnasta. Olet Turvan liittotiimin jäsen ja osallistut merkittäviin valtakunnallisiin ja tarvittaessa paikallisiin ammattiliittotapahtumiin. Olet mukana oman vastuualueesi tuote- ja palvelukehityksessä sekä koulutat asiakkaita ja Turvan henkilöstöä ammattiliittoasioissa. Raportoit yritysasiakkaista vastaavalle myyntijohtajalle.

Sinulla on kokemusta isojen asiakkaiden hoitamisesta tuloksellisesti. Ammattiliittojen ja vakuutusliiketoiminnan substanssin tuntemisesta on tehtävässä huomattavaa etua. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä olet joukkuepelaaja, joka hoitaa oman vastuualueensa tinkimättömästi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän vakavaraisessa vakuutusyhtiössä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät.

Lisätietoja tehtävästä saat myyntijohtaja Janne Komulaiselta, p. 041 7300922, janne.komulainen@turva.fi ja myynnistä ja markkinoinnista vastaavalta johtajalta Pekka Runsaalta, p. 040 7173639, pekka.runsas@turva.fi sekä Eezy Personnelin konsultti Ari Juvoselta p. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 26.7.2020 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.

Haku alkaa 26. kesäkuuta 2020 ja päättyy 26. heinäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot