(Poistunut julkaisusta)

Liimapuutekijä puusepänteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020

Kiinnostaako sinua työ suomalaisessa perheyrityksessä? Haluatko vakituisen työn? Me haluamme auttaa sinua sinua löytämään seuraavan työpaikkasi!

Haemme  asiakkaallemme Liimapuutekijää Versowoodille Hartolaan. 

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Kotimaisena perheyrityksenä Versowood tekee puukauppaa tunteella, metsänomistajan ja asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Työ sisältää liimapuun valmistuksen vaiheita kuten höyläystä, liimausta, pintakäsittelyä, koneiden säätöjä sekä laadun- ja prosessin tarkkailua. Kyseessä on kokoaikainen työ, jota tehdään kahdessa ja kolmessa vuorossa. Tässä sinulla on loistava mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, tunnollisutta, sosiaalisia taitoja sekä suomen kielen taitoa. 

Odotamme sinulta tiimitaitoja ja hyvää fyysistä kuntoa. Hyvällä asenteella pääset tässä tehtävässä loistavasti alkuun.

Oletko etsimämme tekijä? Jos, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, sinua auttaa henkilöstökonsultti Katja Suomalainen, 050 592 5575 tai laita sähköpostia: katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.