(Poistunut julkaisusta)

Liimaaja (huonekaluteollisuus)
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019
Etsimme asiakkaallemme LIIMAAJAA Lahteen huonekaluteollisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinä ovat erilaiset huonekaluteollisuuden liimaustyöt, kuten sohvien ja rahien puu- ja kangasosien liimaaminen. Työ on urakkatyötä, joten edellytämme sinulta reipasta asennetta ja otetta työhön. Lisäksi työntekijällä ei voi olla kemikaaliallergioita tai muita kemikaaliyliherkkyyksiä.

Työ on määräaikainen sijaisuus vähintään kahden kuukauden ajan. Työsuhteelle on mahdollisesti jatkoa sijaisuuden jälkeen, mikäli työntekijä kykenee opettelemaan myös muita tuotannon työvaiheita. Työajat ovat ma-pe, klo 6:00-14:30.

Toivomme sinulta halua uuden oppimiseen ja hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus vastaavista käsillä tehdyistä töistä ja/taikokoonpanotöistä katsotaan eduksi.

Vuokratyösuhteen jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi