(Poistunut julkaisusta)

Liikuntapaikkatyöntekijä, huolto ja kunnossapito (22 tehtävää)
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haemme 22 kausityöntekijää 3-6 kuukauden pituisiin palvelussuhteisiin huolto- ja kunnossapitotehtäviin Merelliset palvelut-yksikköön.

Kausityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa ulkoilusaarten, merellisten ulkoilualueiden sekä venesatamien huolto- ja hoitotyöt. 

Etsimme työntekijöitä pääasiallisesti kesäkaudelle ajalle 1.5.-30.9.2021. Osa tehtävistä ajoittuu pidemmälle aikavälille 1.4.-30.11.2021 (sopimuksen mukaan). Osa tehtävistä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.
 
Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja ajokorttia sekä ulkoilusaarten tehtävissä myös veneenkuljetustaitoa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään työkoneiden käyttökokemuksen (esim. traktori, pienet työkoneet, trimmerit ja ruohonleikkurit) sekä Helsingin merialueen tuntemuksen. 

Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja joustava. Lisäksi arvostamme, jos voit työskennellä koko toimintakauden. 

Hakemuksien käsittely ja haastattelut pyritään suorittamaan maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista huhtikuun aikana.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Opastamme ja koulutamme sinut tehtävään. Lisäksi tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin työsuhde-edut. 

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää 26.2. klo 16 mennessä osoitteessa: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KUVA-02-11-21