(Poistunut julkaisusta)

Liikuntapaikkamestari, Talo- ja kylmätekniikan asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 01.11.2018
Hakuaika päättyy 19.10.2018  kello 16:00
Sivistystoimi, liikuntapalvelut, kunnossapitoyksikkö
Kielotie 20 C 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Liikuntapalvelut

Vantaa on voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Vantaan liikuntapalvelut on edelläkävijä ja suunnannäyttäjä liikuntapalveluiden kehittämisessä. 

Meillä on uskallusta ja rohkeutta kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Tule reippaaseen ja innostavaan joukkoomme tekemään asukkaiden, seurojen ja henkilöstömme hyvinvointiin vaikuttavaa työtä.

Liikuntapalveluissa on avoimena vakituinen liikuntapaikkamestarin tehtävä 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikuntapaikkamestarin pääasiallinen tehtävä on vastata liikuntapaikkojen talo- ja kylmätekniikasta. Liikuntapaikkamestari vastaa viranomaismääräyksien noudattamista omalla vastuualueellaan sekä toimii vastuutahona TUKES:iin. Liikuntapaikkamestari vastaa matriisimaisesti siitä, että liikuntapaikkayksikön työntekijät saavat tarvittavat tiedot ja ohjeet talo- ja kylmätekniikasta. Hän vastaa myös turvallisuussuunnitelmien ajan tasalla pysymisestä. Hän huolehtii, että liikuntakiinteistöjä voidaan asianmukaisesti ja turvallisesti käyttää.

Liikuntapaikkamestarin tehtäväalueisiin kuuluu teknisiltä osilta jäähallit, isot liikuntakiinteistöt ja ulkotekojäät. Liikuntapaikkamestari toimii tiiviisti muiden työnjohtajien kanssa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai liikuntapaikkamestarin erityisammattitutkinto ja hyvä kokemus alalta.

Lisäksi edellytämme: Hyvää perehtyneisyyttä ja kokemusta jäähallissa työskentelystä sekä ajokorttia.

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2885,63 €/kk
Työaika: 38 h 45 min/ vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).