(Poistunut julkaisusta)

Liikuntapaikanhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme nyt useampaa ammattitaitoista liikuntapaikanhoitajaa uima- ja jäähallikohteeseen Kuopion Kuntolaaksoon. Monipuolinen työnkuva mielenkiintoisessa asiakaskohteessamme sekä reilu, työpanostasi arvostava työporukka odottaa jo sinua! Mikäli olet asiakaslähtöinen, toimeen tarttuva tiimipelaaja, olet etsimämme henkilö. Jätä hakemus heti ja kerro meille itsestäsi!

Lisätietoja kohteesta löydät: https://www.kuopio.fi/kuntolaakso. Käy myös tutustumassa meihin caverionilaisiin lisää: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä vastaat uima- ja jäähallin, sekä pysäköintilaitoksen monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä sekä kohteiden hoidosta ja teknisestä ylläpidosta. Työpäiväsi koostuvat:

  • asiakaspalvelutehtävät
  • vesiprosessin ylläpito ja hoitaminen
  • jääradan ylläpito ja hoitaminen
  • kiinteistötekniikan ylläpito ja hoitaminen
  • tapahtumajärjestelyjen tukitoiminta

Sinulta toivomme usean vuoden kokemusta vesiprosessin tai jäähallitekniikan hoidon saralta, sekä halua työskennellä arkipäivien lisäksi myös viikonloppuisin ja iltaisin. Sinulla on liikuntapaikanhoitajan koulutus tai työelämässä hankittu työkokemus ja näytöt alalta. Eduksesi katsotaan, mikäli olet suorittanut allasvesityökortin.

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä asenteella, yhteistyökykyisyydellä ja vankalla ammattitaidolla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta hallimestari Jussi Rytkönen p. 050 321 9568.

Hae tehtävää 24.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.