Liikuntapaikan hoitaja
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Meidän poistamme taloilta eräpäivän. Etsimme ammattilaistiimiimme Ouluun

 

LIIKUNTAPAIKAN HOITAJAA

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Olemme liikkeellä tositarkoituksella, eli etsimme kiinteistönhoitajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Tässä tehtävässä työskentelet vuorovastaavana sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen asiakaspalvelussa ja hoitotehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös siistimistä ja pieniä korjaustöitä. Töitä tehdään arkisin klo 8:00-16:00, mutta suurempien tapahtumien aikoihin toivomme sinulta mahdollisuutta myös ilta- ja viikonlopputöihin.

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy mahdollisesti kiinteistöhuollon koulutus ja kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä. Sinulla on asiakasystävällinen ja aikaansaava ote työhön ja motivaatio kehittyä. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Teknistä näppäryyttä on myös hyvä olla, sillä työssä olet tekemisissä niin talo- kuin tietoteknistenkin asioiden kanssa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä pääset osaksi hyvää työkööriä ja saat mukavan esimiehen. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Heikki Sutinen (puh. 050 431 6701) kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400247
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34056329.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Oulu