(Poistunut julkaisusta)

Liikunnanohjaaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Liikunnanohjaaja

Työavain 3-1480-19
Vakinainen työsuhde alkaen 11.09.2019
Hakuaika päättyy 21.08.2019 kello 15:45
Liikuntapalvelut , Kamreerintie 3 B 02770 Espoo
Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut/Liikuntapalvelut
Liikunta ja nuorisotyö

Tehtävän kuvaus: Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu ohjattujen liikuntapalveluiden ja uimaopetuksen sijaisjärjestelyistä vastaamista työparina toinen liikunnanohjaaja. Työ sisältää sijaisjärjestelyistä vastaamista rytmillä kolme viikkoa sisältäen liikunnanohjaamista ja uimaopetusta, jonka jälkeen rytmillä kolme viikkoa liikunnanohjaajan viikkolukujärjestyksen toteuttamista sisältäen liikunnanohjaamista. Työ alkaa sijaisjärjestelyjen osalta työpaikalla klo 7 ja muutoin viikkolukujärjestyksen mukaan. Iltatyö on mahdollista. Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu liikuntaryhmien suunnittelua ja ohjaamista erityisesti senioreille ja erityisryhmille. Liikunnanohjaustyö sisältää muun muassa musiikkiliikuntajumppia, kuntosali- ja vesivoimisteluohjausta koko Espoon alueella. Lisäksi työhön kuuluu liikuntaneuvontaa, liikuntakurssihallintajärjestelmän käyttöä ja liikuntatapahtumien organisointia ja toteuttamista. Palvelussuhde alkaa 11.9 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai vastaava opistotasoinen tutkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta ja uimaopettamisesta. Työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme erityisliikuntaosaamista ja mahdollisuutta auton käyttöön liikkuvan työn vuoksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2358,46€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lisätietoja tehtävästä
Liikuntapäällikkö Virpi Mikama
050 354 9813
etunimi.sukunimi@espoo.fi
8.-9.8 ja 14.8. klo 14-15 tai sähköpostitse