Liikunnan lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Tietoa tehtävästä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme huipputiimiimme Vierumäelle
lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Lehtori tulee toimimaan osana urheilun osaamisalueen opettajatiimiä ohjaten oppimisprosesseja sekä YAMK- että AMK-koulutusohjelmissa eri kampuksilla. Työnkuvaan kuuluu lisäksi koulutussuunnittelua ja yhteistyötä erilaisissa verkostoissa sekä soveltavaa tutkimus- ja kehittämistoimintaa.

Edellytämme ylempää liikunnan korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta valmentajakoulutuksesta ja oppimisen henkilökohtaistamisesta, pedagogista pätevyyttä sekä kykyä opettaa ja työskennellä englannin kielellä. Arvostamme lisäksi kokemusta urheiluseura- ja lajiliittotyöstä sekä kansainvälisissä verkostoissa toimimisesta.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa tutkintojohtaja Teppo Rantala, puh. 050 5977 344, ma 12.4 klo 15-16, pe 16.4 klo 10-11 ja ma 19.4 klo 15-16.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseesi CV.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta