Liikkuvia työnhaunohjaajia, Pirkanmaa
Spring House Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt kouluttajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi ohjaajamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa työnhakuun? Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!

Spring Housen työnhaunohjaajana vastaat TE-toimiston asiakkaiden työnhaun ja verkkoasioinnin yksilöohjauksesta liikkuen Pirkanmaan TE-toimistoissa (Tampere, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Mänttä-Vilppula, Virrat, Ruovesi, Juupajoki, Urjala, Valkeakoski, Pälkäne ja Akaa), joten työ edellyttää sinulta omaa autoa ja valmiutta liikkumiseen työssä. Työhön sisältyy mahdollisesti jonkin verran valmennustilaisuuksien pitämistä ja ohjaamista verkossa, mutta pääpaino on työnhakijoiden yksilöllisessä ohjauksessa ja neuvonnassa.

Etsimme liikkuvaan työnhaunohjaukseen yhtä kokoaikaista työnhaunohjaajaa. Työtuntisi kokoaikaisena liikkuvana työnhaunohjaajana ovat 37,5h/vko ja palkka neuvotellaan tehtävään valitun henkilön kanssa henkilökohtaisesti. Työ on alkuun määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian toukokuussa sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus päättyy 31.12.2021. Tarjoamme mielellämme jatkoa myös pidemmälle palvelun jatkuessa!


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mielellään vähintään kahden vuoden kokemus opetus-, valmennus- tai ohjaustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi sinulla on TE-toimiston palvelut hallussa ja eduksi on vähintään piilevä halu esiintyä isommallekin ryhmälle.

Edellytämme sinulta omaa autoa ja mahdollisuutta käyttää sitä liikkumiseen työssä. Työtehtävään lukeutuu Spring Housen matkakorvaukset.

Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta (esim. ohjausalan lisätutkinto, pedagoginen pätevyys tai ammattilinen tutkinto) ja aikaisempaa kokemusta työllisyydenhoidon valmennuspalveluista. Eduksi katsotaan myös muu kielitaito.

Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Olet helposti lähestyttävä persoona ja haluat, että työnhakijat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan. Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan työhön sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätä hakemus osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti. Lisätietoja kouluttajan tehtävästä saat osoitteesta susanne.vuorinen@springhouse.fi Vinkkinä, että toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen RecRight -videotyökalulla. Onnea rekrytointiin!


Lisätietoja

Susanne Vuorinen
HR-asiantuntija
Spring House Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
susanne.vuorinen@springhouse.fi || 045 7881 7069
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot