(Poistunut julkaisusta)

Liikkuvan mattopesulan kuljettaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Green Carpet -mattopesula on Suomessa kehitetty ainutlaatuinen palvelukonsepti. Yritys on perustettu vuonna 2009. Palvelujemme toiminnallisuuden kulmakivi on liikkuvat mattopesulamme. Ne mahdollistavat mattojen pesuhuollon tehokkaasti, korkealaatuisesti ja ympäristöystävällisesti. Kaikki tapahtuu mattojen sijaintipaikalla ilman kuljetushankaluuksia ja erillistä odotusaikaa maton kuivauksesta. Lue lisää meistä: https://www.greencarpet.fi/
Green Carpet etsii nyt kauttamme osa-aikaista liikkuvan mattopesulan kuljettajaa. Työtehtäviisi kuuluu mattopesulan ajaminen kohteeseen, mattojoen nouto ja palautus asiakkaille sekä mattojen pesu ja huolto. Työt alkavat ja päättyvät aina yrityksen toimipisteeseen Espoon Koskeloon.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on BC-ajokortti (ammattipätevyyksiä ei edellytetä) sekä hyvä fyysinen peruskunto. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vaan meille tärkeintä on reipas ja määrätietoinen asenne työntekoa kohtaan.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16 välillä, mutta satunnaiset lauantaivuorot ovat mahdollisia. Työtunteja on tarjolla vähintään 20h/vko ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään lokakuussa ja kestävät ainakin vuoden 2020 loppuun.

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki puh. 050 411 0390. Tiedustelut arkisin klo 9–16.