(Poistunut julkaisusta)

Liikkuvan kaluston lisälaiteasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme YTM Industrial Oy:lle vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen liikkuvan kaluston lisälaiteasentajaa heti alkavaan työsuhteeseen. YTM Industrial Oy on vuonna 1977 perustettu vakavarainen, jatkuvasti toimintaansa kehittävä ja luotettava yritys, jonka palvelu osaltaan mahdollistaa monipuolisesti eri teollisuusalojen teknisten koneiden ja laitteiden sekä liikkuvien työkoneiden toiminnallisuuden. Tämä perustuu korkealuokkaisiin tuotteisiin sekä huolelliseen ja hyvin organisoituun osaavaan tekemiseen. Katso lisää https://www.ytm.fi/tuotteet/liikkuvan-kaluston-ratkaisut/

Lisälaiteasentajan tehtävässä palvellaan liikkuvan kaluston asiakkuuksia lisälaitteiden (keskusvoitelu-, suodatus- ja palonsammutusjärjestelmät) asennus- ja ylläpitotoiminnassa. Liikkuvan kaluston laitteistoa ovat esim. erilaiset työkoneet ja maansiirtoajoneuvot. 

Asennustyöt tehdään pääosin asiakkaiden tiloissa enimmäkseen Pirkanmaan alueella, mutta tehtäviä voi olla alueellisesti laajemmaltikin. Työssä kuljetaan yrityksen hyvin varustetulla pakettiautolla. Tehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Työaika on 37,5 h / vko joustavasti pääosin klo 8:00-16:00 -välillä. Tehtävään annetaan asianmukainen tuki ja perehdytys. Tekijä pääseekin aloittamaan vanhemman asentajan mukana ja opastuksella, kunnes itsenäinen työ sujuu. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

• tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja / tai työkokemusta, esim. kone-/autonasentaja
• B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
• perustason englannin kielen ja IT-taitoja
• oppimishalua, ongelmanratkaisukykyä, loogista ajattelua ja luovuutta
• määrätietoista työotetta, huolellisuutta ja joustavaa asennetta
• asiakaspalvelutaitoja
• hyvää motivaatiota, kiinnostusta ja innokkuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen tehtävässä

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi tyytyväisten ihmisten työyhteisöä ja päästä työskentelemään vaihtelevassa työympäristössä. Tarjoamme asialliset ja nykyaikaiset työvälineet, kattavat työterveyspalvelut sekä mahdollisuuden laajentaa toimenkuvaasi kehittymisesi myötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.