(Poistunut julkaisusta)

Liikkuva palvelutyö kahvilaitteiden parissa, Jyväskylän seutu
Paulig Coffee Division

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Liikkuva palvelutyö kahvilaitteiden parissa, Jyväskylän seutu

Paulig Professional etsii vastuuntuntoista ja reipasta henkilöä laitehoitajan tehtävään määräaikaiseen perhevapaasijaisuuteen!

Laitehoitajana varmistat asiakkaidemme ensiluokkaisen kahvikokemuksen Exploring Great Taste –missiomme mukaisesti. Laadukas kahvi maistuu ensiluokkaiselta ainoastaan, jos kahvilaitteet ovat hyvin huolletut ja puhtaat, ja raaka-aineita on oikea määrä. Työssä huolehdit asiakkaiden tiloissa heidän kahvilaitteidensa siisteydestä ja tuoreiden raaka-aineiden riittävyydestä.

Ammattimainen palveluasenne on työssä ehdottoman tärkeää, sillä erinomaisen palvelukokemuksen varmistaminen on laitehoitajan tehtävän keskiössä. Työssä pääset tapaamaan erilaisia ihmisiä ja kehittymään asiakaspalvelutilanteissa. Asiakaskäynnit raportoidaan digitaalisella työvälineellä.

Työskentely tapahtuu ensisijaisesti asiakkaiden tiloissa, joten työskentely-ympäristö vaihtuu jatkuvasti. Työskentelypiirinäsi on Jyväskylän seutu ja liikkuminen tapahtuu työautolla, joten vaatimuksena on ajokortti.

Asiakaspalvelukokemus nähdään ehdottomasti eduksi. Vaikka tehtävässä työskennellään kahvilaitteiden parissa, tehtävään ei tarvitse laitealan koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Hyvä aluetuntemus, englanninkielen taito ja hygieniapassi nähdään myös tehtävässä eduksi. Työsuhde käynnistyy perehdytysjaksolla, minkä aikana niin Paulig yrityksenä kuin itse työkin tulevat sinulle tutuksi.

Työskentely Paulig-konsernin Kahviryhmässä antaa näköalapaikan elintarviketeollisuuteen ja kahvin maailmaan. Kahvituntemus on meille sydämen asia, joten työn alkuvaiheessa osallistut myös kahvikoulutukseen.

Kanssasi ja tarvittaessa tukenasi toimii innostunut ja ammattimainen After Sales -tiimimme. Vaikka työ on itsenäistä ja asiakkaiden tiloissa tapahtuvaa, meille on tärkeää, että pidät tiimityöskentelystä ja hyvän tiimihengen ylläpitämisestä. Tehtävä on määräaikainen ja sen kesto on arviolta vähintään vuoden. Työ on kokoaikainen ja työnteko tapahtuu päiväsaikaan.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera viimeistään 18.2.2018 osoitteeseen www.pauliggroup.com/careers. Lisätietoja tehtävästä antaa Operations Service Manager Aku Ryhänen, aku.ryhanen@paulig.com.

Paulig Professional on osa Paulig-konsernin Kahvi-divisioonaa. Luomme kuluttajille yhdessä asiakkaidemme kanssa kodin ulkopuolisia kahvinautinnon hetkiä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja laadukkaita kahvi-, kahvilaite- ja oheistuoteratkaisuja HoReCa-, toimisto- ja myymäläasiakkaillemme. Paulig Professional toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa