(Poistunut julkaisusta)

Liikkuva mainosasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme asiakkaallemme pääkaupunkiseudun alueelle reipasta ja joustavaa mainosasentajaa. Asiakas on täyden palvelun valomainostalo, joka palvelee asiakkaita kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa. Lisäksi asiakas tarjoaa laajempaa yritysilmeen ehostusta aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin asti.

Työnkuvaus

Mainosasentajan työtehtävät sisältävät valotaulujen ja -mainoksien asennuksia, sekä mainostolppien ja tienvarsikylttien asennuksia ja kiinnityksiä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa banderollien kiinnityksiä ja teippauksia, sekä metallin ja rautojen katkaisua.

Työn edellytykset

Arvostamme hakijalta työhön sopivaa koulutusta esimerkiksi metallialalta, sähkö- ja rakennuspuolen koulutuksesta on hyötyä. Lisäpisteitä saa aiemmasta kokemuksesta vastaavanlaisista töistä sekä muista metalli-, sähkö-, ja rakennuspuolen tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että hakijalla on innokas asenne ja motivaatio reippaaseen työskentelyyn, sekä intoa kehittyä työtehtävissä edelleen.

Banderollien kiinnitykset tapahtuvat muun muassa pulteilla ja ruuveilla, joten hakijan on pystyttävä hallitsemaan erilaisia työkaluja. Asennukset tapahtuvat paikoin korkeissakin olosuhteissa nosturin avustuksella. Hakijan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reippaus, täsmällisyys, luotettavuus ja joustavuus. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työ on välillä kiireisempää, jolloin työpäivät saattavat venyä. Toisaalta välillä on myös lyhyempiä päiviä. Työajat vaihtelevat projektien mukaan. 

Tarjoamme

Mainoksien asennukset tapahtuvat pääkaupunkiseudun alueella, mutta ajoittain projekteja saattaa tulla myös muille alueille. Hakijalla tulee olla B-ajokortti. Normaalisti työt alkavat aamuisin noin kello 7-8, mutta tarvittaessa hakijalla tulee olla valmius aloittaa jo varhain aamulla. Työajoissa asiakas arvostaa erityisesti joustavuutta.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokrasuhteena, mutta hyvällä tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä asiakasyritykseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Asiasanat: asentaja, asentaja apulainen, aputyöntekijä