(Poistunut julkaisusta)

Liikkuva kompressorihuoltaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme asiakkaallemme liikkuvaa kompressorihuoltajaa Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät koostuvat paineilmakompressorien mekaanisista ja sähköisistä huolto, korjaus- ja asennustöistä. Asiakaskohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, jonne lähdetään yrityksen huoltoautolla Vantaan toimipisteeltä. Työt tehdään arkisin päivävuorossa, mutta liikkuvan työn vuoksi toivomme sinulta joustavuutta työaikoihin.

Hakijoilta toivomme teknistä koulutuspohjaa (esim. kone-, laitos- tai sähköasentaja), sekä jonkin verran aiempaa kokemusta huolto- tai kunnossapitotöistä. Tehtävän pääpaino on mekaanisessa asennuksessa ja etuna haussa toimii sähköalan osaaminen. Olethan itsenäiseen työhön kykenevä, oma-aloitteinen henkilö. Työssä menestyminen vaatii myös asiakaspalvelukykyä, sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja hyvin menestyvässä yrityksessä. Työsi pääset suorittamaan moderneilla ja asianmukaisilla välineillä. Alussa saat kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset sujuvasti liikkeelle. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella Baronan kautta, mutta hyvin menestyvällä on mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoille.

Haethan paikkaa nopeasti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.