Liikkuva huoltoasentaja
ABB Oy DM Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme kahta aloittelevaa huoltoasentajaa teollisuuden moottoreiden huoltotehtäviin kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy, Motors and Generators Servicen Turussa sijaitsevaan yksikköön. Työ tehdään joustavassa päivävuorossa ja on osaksi liikkuvaa.

Työt koostuvat teollisuuden moottoreiden ja generaattoreiden huolto-, korjaus- ja käyttöönottotehtävistä. Työ sisältää liikkumista asiakaskohteissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten tehtävä edellyttää hakijalta matkustusvalmiutta.

Odotamme hakijalta tehtävään sopivaa sähkö- ja/tai mekaanisen alan ammatillista koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen sähkökoneiden tai generaattorien kanssa työskentelystä tai teollisuuden huoltotehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky kehittyä monipuolisen huollon ja asennuksen saralla, sekä motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Koulutus tehtäviin tapahtuu työn ohessa kokeneiden alan asiantuntijoiden opastuksella.

Mikäli olet avoin, sosiaalinen ja sitoutunut alalla aloitteleva tai sitten jo alalla pidempään työskennellyt konkari, saatat olla etsimämme henkilö. Työssä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, sekä hyvää fyysistä peruskuntoa, matkustusvalmiutta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua monipuoliseen teollisuuteen ja kehittyä sähkömoottoreiden ammattilaiseksi työskentelemällä laajan suomalaisen ja ulkomaisen asiakaskunnan parissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun

Mikäli kiinnostuit, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ida-maria.yli-nissila@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495534
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku