(Poistunut julkaisusta)

Liikkuva huoltoasentaja Sarlin Oy Ab:lle
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Sarlin Oy Ab:lle mekaanisen kunnossapidon osaajaa paineilmakompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöihin. liikkuvatyö painottuu pääasiassa Kemin ja Tornion seudulle.

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation ja ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuote- ja palveluvalikoima. Paineilmaosasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat palveluihimme. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto. Sarlin Groupin liikevaihto on 60 M€.

Huoltoasentajana suoritat pääasiassa mekaanisia huoltotöitä suurikokoisten kompressorien parissa tehdasympäristössä. Ennakkohuollot voivat sisältää monipuolisesti kaikkea öljynvaihdoista isojenkin komponenttien vaihtoihin. Noin puolet työpäivistä on Tornion terästehtaalla ja puolet Pohjois-Suomen asiakkailla esimerkiksi paloasemilla, sairaaloissa, konepajoissa ja muissa valmistavan teollisuuden laitoksissa. Tarvittaessa työskentely Torniossa onnistuu esimerkiksi vuoroviikoin. Työajat ovat pääasiassa päivävuorossa.

Edellytämme huoltoasentajalta yrittäjähenkisyyttä, vastuunkantokykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Työskentelet monipuolisesti eri kohteissa Pohjois-Suomen alueella, joten valmius liikkuvaan työhön sekä tarvittaessa valmius yöpyä hotelleissa on edellytys tehtävän vastaanottamiselle. Viihdyt tehtävissä, joissa vaaditaan sekä asiakaspalveluasennetta että joustavuutta.

Arvostamme hakijalta oma-aloitteellisuutta, järjestelmällisyyttä ja englannin kielen taitoa. Lisäksi sähköpuolen osaaminen ja koulutus on eduksi tehtävässä.

Tarjoamme vastuullisen ja haasteellisen liikkuvan työn Sarlin Oy:n palveluksessa. Pääset itse vaikuttamaan työpäiväsi kulkuun ja voit kehittää osaamistasi erittäin monipuolisissa tehtävissä huoltotiimin tukemana. Työhön kuuluu hyvät työsuhde-edut, esimerkiksi tarvittaessa pakettiauto töitä varten. Voit olla tehtävään hakiessasi vasta urasi alussa tai jo alan ammattilainen, tärkeintä on oikea asenne työntekoa kohtaan. Tarjoamme kattavan perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Rekrytointi tehdään yhteistyössä Baronan kanssa, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti oheisen linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja saa Baronalta: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624