(Poistunut julkaisusta)

Liikkeenjohdon konsultti
Kasvupolut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haussa liikkeenjohdon konsultti!

Tietoa yrityksestä

Tulevaisuuden Kasvupolut Oy on johtava pk -yritysten kokonaisvaltainen valmennusyhtiö Suomessa. Missionamme on tunnistaa asiakasyrityksien kehitysesteet ja mahdollisuudet sekä luotsata yhtiöt kannattavaan kasvuun pitkäjänteisesti.

Toimintamme perustana on nk. lääkäriasema -malli. Samoin, kuin potilaan hoitaminen vaatii huolellisen diagnoosin, myös yritysten kehittämisen keskeinen haaste on tunnistaa oleelliset kannattavan kasvun esteet ja haasteet sekä hahmottaa mahdollisuudet kannattavalle kasvulle. Tuloksellinen yhteistyö asiakasyrityksen ja Kasvupolkujen kanssa alkaa siis aina Kasvupaja- prosessilla, jonka lopputuotoksena syntyy yritykselle räätälöity kannattavaan kasvuun tähtäävä kehittämisohjelma.

Kehittämisohjelmamme ovat siis yksilöllisiä asiakasyritykselle räätälöityjä valmennuksia. Toimintamme on kokonaisvaltaista lähtien liiketoiminnan perusteista kuten liikeideasta, strategiasta, myynnistä, tuotannosta, talousohjauksesta sekä johtamisesta. Kaiken toiminnan perustana on yrityksemme tärkein arvo: asiakkaan onnistuminen.

Valmennamme yritysten johtoryhmissä ja hallituksissa, tai olemme mukana operatiivisissa prosesseissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Asiakkaalle osoitetaan erillinen päävalmentaja, joka resursoi tarvittaessa muuta Kasvupolkujen asiantuntijaverkostoa asiakasyrityksen parhaaksi.

Etsimme

Etsimme ammattitaitoista päävalmentajaa Uudellemaalle! Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden menestystarinoita!

Tehtävänäsi on valmentaa pk-yrityksiä kannattavaan kasvuun. Työskentelet mm. yritysten johtoryhmissä ja hallituksissa sparraten heitä kokonaisvaltaisesti.

Odotamme

  • kokemusta yritysten johtamisesta/johtoryhmätyöskentelystä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • organisointi- ja päätöksentekokykyä.
  • mielellään yliopistotutkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta (esim. DI tai KTM)
  • hyviä neuvottelu-, viestintä - ja yhteistyötaitoja
  • innostavaa kehittämisotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme

  • Innovatiivisen ja toimialaa uudistavan työyhteisön
  • Innostavan tehtäväkuvan sekä loistavan urakehitysmahdollisuuden
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera pe 19.4.2019 mennessä. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja työtehtävästä antaa arkipäivisin Jari Järnstedt, puh. +358 44 7105340, jari.jarnstedt@kasvupolut.fi

Avainsanat: konsultti, asiantuntija, yritysvalmentaja, business coach, liikkeen johdon valmentaja, johdon valmentaja