(Poistunut julkaisusta)

Liikkeenjohdon konsultti, Government & Public Services
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haluatko päästä mukaan tukemaan julkisen sektorin uudistamista ja kehittämistä Suomessa? Etsimme Government & Public Services –tiimiimme vahvistusta tukemaan kasvuamme julkisen sektorin konsultoinnissa. Tuemme asiakkaitamme erityisesti suurien muutoshankkeiden läpiviennissä, ydin – ja tukitoimintojen kehittämisessä ja digitalisaatiossa sekä analytiikan ja tiedolla johtamisen hankkeissa. Asiakkaitamme ovat valtiohallinnon virastot, ministeriöt ja laitokset, kaupungit ja kunnat sekä julkiset ja yksityiset sosiaali- ja terveydenhoitoalan toimijat. Tehtävässä toimit projektipäällikkönä ja konsulttina monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Osallistut asiakassuhteiden kehittämiseen ja tuet tarjoustyössä sekä myyntiprosesseissa. Hyödynnämme työssämme Deloitten kansainvälistä verkostoa ja pääset työskentelemään yhdessä esimerkiksi pohjoismaisten kollegoidemme kanssa.

Mitä me tarjoamme?

Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisella ja voimakkaasti kasvavalla liiketoiminnan alueella. Työn kautta pääset tukemaan laajasti suomalaisen julkisen sektorin kehittämistä ja muutosta. Teet päivittäin työtä, jolla on suuri vaikuttavuus. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina asiakkaan odotukset ylittävään ja laadukkaaseen lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.

Sinustako uusi Deloittelainen?

Haemme tiimiimme henkilöä, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista. Konsultointikokemuksen lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös:

  • soveltuva ylempi akateeminen korkeakoulututkinto
  • analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, sinulla on mahdollisesti kokemusta kvantitatiivisten ja kvalitatiivisten analyysien laatimisesta
  • konsultointimenetelmien vahvaa perusosaamista (esimerkiksi toimintamallien kehittäminen, strategiatyöskentely).
  • kiinnostusta ymmärtää ja löytää ratkaisut julkisen sektorin asiakkaillemme
  • kykyä rakentaa pitkäjänteisiä asiakassuhteita ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja – kommunikoit tehtävässä luontevasti asiakkaan johdon kanssa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • halua oppia ja intoa kehittyä

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen julkisen sektorin konsultoinnista esimerkiksi valtiovarainministeriön hallinnonalalta, puolustus-, turvallisuus- tai liikenne- ja infrastruktuurisektoreilta.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Markus Kaihoniemi (040 752 0062) Government & Public Services –tiimistämme kertoo sinulle mielellään lisää. Markuksen tavoitat parhaiten 28.5. ja 29.5. klo 14.00-15.00. Rekrytointiprosessia koskevat kysymykset voit osoittaa rekrytiimille osoitteeseen rekry@deloitte.fi.

Tutustu täällä tarkemmin Markuksen uratarinaan ja työhön julkisen sektorin konsulttina!

What impact will you make?

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.