Liikkeenjohdon konsultteja Finance Consulting tiimiin
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Etsimme uusia liikkeenjohdon konsultteja kasvavaan Finance Consulting tiimiimme.

Haluaisitko olla ratkaisemassa kansainvälisten pörssiyhtiöiden talousjohtajien agendalla olevia haasteita? Haluaisitko ottaa uralle uuden suunnan liikkeenjohdon konsultoinnissa, jossa pääset tutustumaan kiinnostaviin asiakasyrityksiin useilta eri toimialoilta ja samalla kasvattamaan omaa osaamistasi täysin uudelle tasolle? Saatat olla etsimämme uusi kollega Finance Consulting tiimiimme!

Osana Finance Consulting tiimiä pääset tuottamaan näkemyksellisiä konsultointipalveluja talousjohdolle uudistaen esimerkiksi talousfunktion strategioita ja toimintamalleja sekä luoden ratkaisuja tärkeimpiin kysymyksiin talousjohdon agendalla. Työmme ei rajoitu vain talouteen, vaan voit mielenkiintosi mukaan toimia myös muissa liiketoimintaoperaatioiden kehityshankkeissa tuomassa taloudellista näkemystä.

Haemme kollegoita tiimimme erilaisilla taustoilla esimerkiksi:

 • Finance Operations: Tunnet pörssiyhtiön tyypillisimmät taloushallinnon toiminnot hyvin ja sinulla on ehkä myös kokemusta näiden kehittämisestä esimerkiksi prosessien, toimintamallien ja automaation osalta.
 • Business Finance and Analytics: Sinulla on kokemusta business controller roolissa, omaat kokemusta datan ja analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena, tai esimerkiksi tuote/asiakas/investointikannattavuuksien analysoinnista
 • Finance Integration/Carve-out: Ymmärrät yrityskauppojen asettamat muutosvaatimukset taloushallinnolle (esim. integraatiot, carve-out, taloushallinnon kehitys kasvuyrityskentässä) ja olet kiinnostunut työskentelemään tässä dynaamisessa ja nopeatempoisessa ympäristössä
 • ESG in Finance: Tunnet jo entuudestaan tai olet kiinnostunut tulkitsemaan kestävään kehitykseen (ESG) liittyviä vaatimuksia ja niiden luomia haasteita ja mahdollisuuksia talousjohdon näkökulmasta.

Voit olla jossain yllä olevissa teemoissa joko jo kokenut kettu tai vaihtoehtoisesti sinulla on hieman kokemusta, mutta erityisesti kiinnostusta kehittyä näiden parissa.

Oli taustasi minkälainen tahansa niin tässä uudessa tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja olet myös valmis käärimään hihat muutosten viemiseksi käytäntöön. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kotimaiset ja kansainväliset pörssiyhtiöt sekä pääomasijoittajat eri toimialoilla.

Sovit tiimiimme, mikäli olet kiinnostunut liiketoiminnasta, innostut ongelmien ratkaisemisesta työssäsi sekä uskallat haastaa omaasi sekä muiden ajattelua. Omaat vahvat sosiaaliset taidot ja nautit tiimityöskentelystä. Kiinnostus ja kokemus uusien teknologioiden soveltamisesta liiketoiminnan analyyttisiin tarpeisiin sekä toiminnan tehostamiseen kuuluu jokaisen talousjohdon konsultin työkalupakkiin. Odotamme myös, että olet kiinnostunut osallistumaan myyntiaktiviteetteihin osana tiimiä.

Onnistuaksesi tehtävässä uskomme, että sinulla on:

 • Aikaisempaa työkokemusta vähintään 3 vuotta roolissa, joka tarjoaa hyvän taustan talousjohdon konsultille, kuten konsulttina tai muissa asiantuntijapalveluissa esimerkiksi tilintarkastajana tai vaihtoehtoisesti asiakasorganisaatiossa controllerina tai kehitysroolissa
 • Kokemusta ja kiinnostusta projektiluontoiseen työhön (erityisesti aiemmat vastuulliset projektiroolit vaikkapa projektipäällikkönä nähdään etuna)
 • Kokemuksena arvostamme myös taloushallinnon, laskennan ja raportoinnin osaamista, joka voi painottua joko sisäiseen laskentaan (esim. kannattavuuslaskenta ja talousohjaus) tai ulkoisen laskennan prosesseihin (esim. kokemus palvelukeskuksen tai konsernitalouden tehtävistä)
 • Intohimoa kehittää tulevaisuuden taloustoimintoja
 • Kyky ja halu oppia uusia asioita ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
 • Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Arvostamme analyyttistä ajattelutapaa ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä itsenäistä ja konsultatiivista työskentelyotetta ja halua panostaa erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia asiakasprojekteja markkinoiden johtavien yritysten kanssa
 • Kehittymismahdollisuuksia ja kasvavaa roolia ja vastuuta tiimissämme
 • Kilpailukykyisen korvauksen ja edut
 • Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden toimia osana PwC:n globaalia verkostoa
 • Sitoutuneet, osaavat ja mukavat kollegat

Kiinnostuitko?

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 5.12.2021. Olethan ripeä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Viljakainen, Finance Consulting, +358 40 731 7555, ari.viljakainen@pwc.com. Voit olla yhteydessä puhelimitse joko 25.11. 16:30-17:00. tai 30.11. 8:30-9:30.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot