(Poistunut julkaisusta)

Liikkeenjohdon konsultointi (Senior Consultants / Managers)
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme uusia kollegoja vakituisiin työsuhteisiin vahvistamaan kasvavaa liikkeenjohdon konsultoinnin ryhmäämme. Haemme nyt sekä senior consultant- että manager- tasoisia asiantuntijoita tukemaan seuraavia palvelualueitamme:

  • Finance consulting (e.g. finance transformation, process optimization & technologies)
  • Operations consulting (e.g. sourcing, manufacturing, supply chains, sales, Lean)
  • Digital consulting (e.g. technology, data analytics, experience / design)
  • Financial Services consulting (e.g. transformations in banking and insurance sector).

Liikkeenjohdon konsulttina pääset osallistumaan projekteihin, joissa ratkotaan sekä operatiivisia että strategisia yritysjohdon haasteita liittyen esimerkiksi nykyisten toimintojen ja ratkaisujen analysointiin, sekä uusien suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia hyötyjä liiketoiminnan eri osa-alueilla. Olemme asiakkaidemme tukena erityisesti taloushallintoon, liiketoimintalähtöiseen teknologiaan, dataan & analytiikkaan, sekä ydintoimintojen kehittämiseen ja tehokkuuteen keskittyvissä muutoksissa.

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti suomalaiset kansainvälisesti eri aloilla toimivat pörssiyhtiöt ja PE-omisteiset yritykset.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vähintään kahden vuoden kokemus konsultoinnista tai 3-5 vuoden kokemus koulutusta vastaavista työtehtävistä, joita voi hyödyntää konsultoinnin maailmassa

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on innostusta perehtyä erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan, kiinnostusta pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja halua ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Meillä viihtyvät ammattilaiset, jotka motivoituvat oman osaamisensa kehittymisestä ja haluavat panostaa rentoon tekemisen meininkiin ja hyvään työilmapiiriin. Lisäksi viestit selkeästi ja vakuuttavasti erilaisille kohderyhmille ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Emme sovella valmiiksi lokeroituja roolikuvauksia vaan tehtävä räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme loistavan kasvualustan, inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden käyttää asiantuntemustasi mielenkiintoisissa projekteissa. Mukavat työkaverit ja kannustava tiimihenki luovat innostavan työympäristön, jossa sinun on mahdollista menestyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin. 

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 17.11.2019 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien kandidaattien löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Jos haluat kuulla lisää uramahdollisuuksista konsultoinnissamme, tiimiemme palvelutarjonnasta sekä mahdollisesti juuri sinulle soveltuvista projekteista, ole alla mainittuina soittoaikoina yhteydessä Hanna Nybergiin p. 044 551 5255 tai Henri Kannelniemeen p. 040 500 5590. Perjantai 1.11. klo: 13-14, keskiviikko 6.11. klo: 16-17, perjantai 15.11. klo: 14-15.