(Poistunut julkaisusta)

Liikkeenjohdon konsultointi (senior consultants / managers)
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Etsimme uusia kollegoja vakituisiin työsuhteisiin vahvistamaan kasvavaa liikkeenjohdon konsultoinnin ryhmäämme. Haemme nyt sekä senior consultant- että manager- tasoisia asiantuntijoita tukemaan seuraavia palvelualueitamme:

  • Finance consulting (e.g. finance transformation, process optimization & technologies)
  • Operations consulting (e.g. sourcing, manufacturing, supply chains, sales, Lean)
  • Digital consulting (e.g. technology, data analytics, experience /design)
  • Financial Services consulting (e.g. transformations in banking and insurance sector)

Liikkeenjohdon konsulttina pääset osallistumaan projekteihin, joissa ratkotaan sekä operatiivisia että strategisia yritysjohdon haasteita liittyen esimerkiksi käyttöönottoon, toteutukseen tai analysointiin. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia hyötyjä liiketoiminnan eri osa-alueilla. Olemme asiakkaidemme tukena erityisesti taloushallintoon, liiketoimintalähtöiseen teknologiaan, dataan & analytiikkaan, sekä operaatioiden ja liiketoiminnan tehokkuuteen keskittyvissä muutoksissa.

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti eri toimialoja edustavat suomalaiset kansainvälisesti toimivat pörssiyhtiöt ja PE-omisteiset yritykset.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI).
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta konsultoinnista tai 3-5 vuoden kokemusta koulutustasi vastaavista työtehtävistä, joita voit hyödyntää konsultoinnin maailmassa.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on innostusta perehtyä erilaisten asiakkaiden liiketoimintaan, kiinnostusta pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja halua ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Meillä viihtyvät ammattilaiset, jotka motivoituvat oman osaamisensa kehittymisestä ja haluavat panostaa rentoon tekemisen meininkiin ja hyvään työilmapiiriin. Lisäksi viestit selkeästi ja vakuuttavasti erilaisille kohderyhmille ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Emme sovella valmiiksi lokeroituja roolikuvauksia vaan tehtävä räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme loistavan kasvualustan, inspiroivan työympäristön ja mahdollisuuden käyttää asiantuntemustasi mielenkiintoisissa projekteissa. Mukavat työkaverit ja kannustava tiimihenki luovat innostavan työympäristön, jossa sinun on mahdollista menestyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin, laajasti ura- ja kehittymismahdollisuuksia sekä kilpailukykyisen palkan. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 25.11. 2018 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien kandidaattien löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.

Jos haluat kuulla lisää uramahdollisuuksista konsultoinnissamme, tiimiemme palvelutarjonnasta sekä mahdollisesti juuri sinulle soveltuvista projekteista ole yhteydessä Kaisa Simolaan (kaisa.simola@pwc.com, 040 674 3932) tai Hanna Nybergiin (hanna.nyberg@pwc.com, 044 551 5255).