(Poistunut julkaisusta)

Liikkeenjohdon asiantuntija
Liikkeenjohdon asiantuntijakeskus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Asiakkaamme odottavat meiltä liiketoimintansa syvällistä ymmärtämistä ja ratkaisuja jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Etsimmekin nyt uusia ammattilaisia joukkoomme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työhön sekä myynti- ja yrittäjähenkisyyttä. Ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja halu sitoutua asiakasprojekteihin ovat niinikään tärkeitä ominaisuuksia.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään 10 vuoden kokemusta liike-elämän johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä
  • Syvällistä liiketoimintojen ymmärrystä
  • Suomen- ja englanninkielen sujuvaa taitoa

Aikaisempi konsultointikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme valitut henkilöt LAK-toimintamallimme mukaisesti. Arvostamme myös hyvää koulutusta ja kokemusta palveluliiketoiminnasta. Toimipaikkasi sijaitsee Suomessa.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan osaamisverkoston senioritason ammattilaisia
  • Vahvan ja testatun toimintamallin
  • Modernit toimitilat Helsingin ytimessä

Jos koet uran liikkeenjohdon konsultoinnin parissa itsellesi sopivaksi ja kiinnostavaksi sekä haet uusia haasteita urallesi, hae mukaan täältä.

Hakuprosessi on käynnissä ja jatkoon valituille tullaan järjestämään infotilaisuus syyskuun aikana, jossa kerromme toiminnastamme tarkemmin.

Henkilökohtaisten haastattelujen jälkeen, LAK ry:n hallitus valitsee kandidaattien joukosta n. 10 konsulttia LAK Business School 2019 -koulutusohjelmaan. Koulutus tullaan järjestämään loka-marraskuussa 2019.

Odotamme hakemustasi 29.09.2019 mennessä.