(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINTAVALMENTAJA
Balentor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

HAEMME KOKENUTTA LIIKETOIMINTAVALMENTAJAA

Me uskomme, että aidosti asiakaskeskeiseksi rakennetulla liiketoiminnalla synnytetään asiakkaalle kilpailuetua. Valmentajana ja kehittäjänä tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme tämän kilpailuedun rakentamisessa. Jos olet urallasi kartuttanut kokemusta yritysten tuloksekkaasta kehittämisestä valmentajan roolissa sekä palat halusta myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille, tulet varmasti menestymään meillä.

MITÄ TYÖTEHTÄVÄSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Tehtäväsi on toimia liiketoiminnan kehittäjänä ja valmentajana asiakkaillemme. Kehittäjänä konsultoit pk-yritysten liiketoiminnan malleja ja prosesseja, valmennat esimiehiä ja henkilöstöä sekä sparraat johtoa. Johdat asiakasta strategian, kokonaiskuvan, systeemin ja analytiikan kautta sekä varmistat, että kehittäminen siirtyy arjen tekemiseksi. Hahmotat rakenteelliset muutostarpeet, digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet ja uskallat vaikuttaa ihmisiin muutoksen aikaansaamiseksi.

Jotta menestyt työtehtävässäsi, edellyttää se sinulta kokemusta yritysvalmentajan tehtävistä sekä lisäksi:

  • kykyä ja halua myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille
  • kykyä tunnistaa olennainen monimutkaisesta sekä taitoa tiivistää ja kiteyttää
  • rohkeutta tuoda näkemyksiä haasteisiin ja kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja
  • liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä ja kykyä tarkastella sitä asiakkaan silmin
  • palavaa halua kasvaa ja kehittyä.

MIKSI MEILLÄ VIIHDYTÄÄN?

Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huippuosaajien ympäröimänä. Pääset oppimaan myynnistä, valmentamisesta ja kehittämisestä alan parhailta, työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa sekä aidosti haastamaan ja kehittämään omaa osaamistasi vaativissa asiakasprojekteissa.

Palkkamallimme on rakennettu palkitsemaan onnistumisista. Meillä ei ole kattoa palkan suhteen, joten pystyt omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi vaikuttamaan palkkapussisi kokoon. Työaikaa meillä balentorilaisilla ei myöskään ole, vaan saamme täyden vapauden hallinnoida omaa ajankäyttöämme ja kalenteriamme – asiakkaan ehdoilla tietenkin.

Nettisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen Balentor on työnantajana.

SINULTA ME ODOTAMME

Me balentorilaiset olemme itseohjautuva ja asiakkaan auttamiselle omistautunut porukka. Me haluamme olla vaikuttavin kehityskumppani asiakkaillemme ja tätä odotamme myös sinulta. Me tarjoamme sinulle fiksut ja energiset tiimikaverit sekä välineet ja työkalut asiakkaan auttamiseen. Vastineeksi odotamme sinulta itseohjautuvaa otetta välineiden ja työkalujen hyödyntämiseen ja kehittämiseen entistä vaikuttavampien tulosten aikaansaamiseksi asiakkaalla.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.8.2018 mennessä osoitteeseen huippuvalmentajat@balentor.fi. Aloitamme haastattelut elokuussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Työn sijainti: Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki tai Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT

Kert Kenner, kert.kenner@balentor.fi tai puhelimitse 050 548 8278

  • maanantai 6.8. klo 15-16
  • torstai 9.8. klo 8-9